Vaša korpa je prazna!

Blue Star štap Artesano bolo 5,00m

Brend: Blue Star
Šifra artikla: Artesano bolo 5m
Nagradni bodovi: 27
Raspoloživost: Nema na lageru
Cena: 3.980din
Cena bez PDV-a: 3.317din
Cena u nagradnim bodovima: 544
Količina:
+ ــ
Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje

Blue Star štap Artesano bolo 5,00m

Artesano bolo (kao i ostali Blue Star modeli štapova) proizvodi se u jednoj od najvećih fabrika u svetu. Dovoljno je reći da se u toj fabrici proizvode štapovi Garbolino. U razvoju ovog modela pokušali smo da dobijemo snažan i brz bolonjeze štap kratke transportne dužine. Naime, mnogi naši ribolovci imaju problem sa klasičnim bolonjeze štapovima čija je transportna dužina veća od 1,50m. Naš cilj je bio da, koliko je to mobuće, smanjimo transportnu dužinu štapa. Bili smo svesni glavnog rizika u našem projektnom zadatku. Reč je o balansu štapa. Naime, što je veća transportna dužina štapa, to je bolji balans, i obratno. Osim toga, što je duža prva sekcija (drška), to su ostale sekcije kraće, a samim tim je i štap brži.

Uspeli smo da spojimo nespojivo. Artesano bolo ima malu transportnu dužinu (120 cm), malu ukupnu težinu (209 gr), dobar balans i izuzetno brzu akciju. Izrađen je od japanskog HM karbona i opremljen je SIC karikama odličnog kvaliteta.

Štap ima ekstremno veliku rezervu snage i konstruisan je za lov krupne ribe na našim velikim rekama i jezerima sa plovcima do 30 gr nosivosti. Ovaj štap je po svim svojim karkteristikama pravo osveženje na našem tržištu.

Dužina Trans.dužina Br.sekcija Težina Promer blanka Broj karika
5.00 m 120 cm 5 209 gr 19 mm 7

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Molimo vas da sva pitanja postavljate preko naše kontakt forme.
Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!Ocena:
Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:
  

Nastavi