Vaša korpa je prazna!

Pravila i uslovi

O nama

Sajt „Vodomar“ je kompletno posvećen Vašem potpunom zadovoljstvu. Ako imate bilo kakvih sugestija ili komentara, molimo Vas da nas kontaktirate na email: office@travarfishing.com.

Naši kontakti:

„Vodomar“

Vojvođanska br. 3

21000 Novi Sad

e-mail: office@travarfishing.com

tel. + 381 21 524 767

      + 381 21 526 211

Obavljanje kupovine

Obavljanje kupovine ne može da bude lakše. Samo pretražite naš katalog, zatim kliknite na bilo koji proizvod koji želite da kupite i dodajte ga u korpu. Nakon što ste završili selekciju proizvoda, kliknite na dugme „Naruči“ i bićete pitani za par detalja koji nama trebaju kako bismo zadovoljili uslove vaše narudžbe. Sve narudžbe zavise od stanja na zalihama i redovno (sedmično) se ažuriraju. U retkim slučajevima ćemo morati otkazati vaše porudžbe, ako na zalihama nema traženih proizvoda.

Za porudžbe u Srbiji omogućeno je plaćanje prilikom dostave - pouzećem.

Raspored isporuka

Isporučujemo vaše porudžbe odmah. Pošiljka obično stiže u roku od 1 do 3 radna dana.

Porudžbe na čekanju

Ako vaš proizvod nemamo na zalihama, a ipak se odlučite na kupovinu, po vašoj želji, sačuvaćemo vašu narudžbu kako bismo što pre nabavili traženi proizvod i isporučiti ga.

Naplata taksi

Sve cene su sa već obračunatim PDV-om (PDV 20%) i ne postoje nikakve dodatne takse koje se obračunavaju. Cene koje vidite na našim stranicama su konačne.

Garancije

U slučaju da dođe do loma i kvara na poručenim artiklima uvažavamo reklamacije najkasnije 8 dana nakon isporuke. Za sve kvarove i lomove posle tog perioda reklamacije možete dostaviti na email: office@travarfishing.com.

Kontakt

Ako želite da uspostavite kontakt sa nama, molimo vas da pošaljete mail na office@travarfishing.com, alternativno, možete nas pozvati na na broj + 381 21 524 767 ili

+ 381 21 526 211.

Politika privatnosti

„Vodomar“ ne daje informacije o kupcu trećim licima. „Cookies“ se koriste na ovom shopping sajtu da bi mogli da prate sadržinu vaše šoping korpe kada izaberete prozvod koji želite da kupite