Vaša korpa je prazna!

Mikado mašinice

Mikado mašinice

Kompanija „ABRAMIS“ Sp Z.o.o. iz Poljske je kreator brenda „MIKADO“ i to je najstariji brend u Istočnoj Evropi u segmentu proizvodnje pribora i opreme za sportski ribolov.

Od te 1989. godine do danas „MIKADO“ je prešao put od malog lokalnog brenda do jedne od četiri najveće kompanije u Evropi. Dovoljan je podatak da „MIKADO“ ima distributere u svim državama Evrope osim u Albaniji, Švajcarskoj i Belgiji.
Vrtoglavi rast „MIKADA“ nema presedan u Evropi. Katalog „MIKADA“ za 2006 godinu imao je 112 stranica, a katalog za 2016 godinu 490 stranica. Povećanje asortimana bilo je u funkciji prilagođavanja ponude specifičnostima svake evropske zemlje u kojoj imaju distributera.

Nameće se pitanje: zašto evropski ribolovci vole „MIKADO“ ? Odgovor je jednostavan: vrhunski kvalitet i dobre garancije – izuzetno povoljne cene. „MIKADO“ prati najsavremenije trendove u ribolovačkoj industriji, ali i sami kreiraju nove trendove. Razvoj i dizajn proizvoda poveren je vrhunskim profesionalnim ribolovcima iz cele Evrope, a proces proizvodnje i testiranje proizvoda podležu rigoroznoj kontroli.

Distributer „MIKADA“ za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu je firma „Travar“ d.o.o. iz Novog Sada od 2005 godine. Ovaj popularni brend ima hiljade poklonika u našoj zemlji, a broj će biti sve veći, jer, naši ribolovci su odlično informisani i dobro znaju kakav treba da bude odnos kvaliteta i cene, i sve manje je onih koji žele da plate četverostruko veću cenu za sličan kvalitet kod „naduvanih“ brendova.

Sortiraj po:
Prikaži:
Prikaži artikle kao:Listu / Mrežu
Top model u ponudi Mikada! Ovaj čekrk može stati "rame uz rame" sa mnogo skupljim čekrcima veliki..
9.662din
Bez PDV-a: 8.052din
Na osnovu  1 ocena.
Brend: Mikado
Na lageru