Notice: Undefined index: total in /home/trvadm/public_html/vodomar.rs/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_catalog_product.php on line 639 Maver štap Invincible Extreme 5,80m - bolonjez (fabrička montaža) - www.vodomar.rs
Vaša korpa je prazna!

Maver štap Invincible Extreme 5,80m - bolonjez (fabrička montaža)

Šifra artikla: 05708600
Nagradni bodovi: 239
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 35.000din
Cena bez PDV-a: 29.167din
Cena u nagradnim bodovima: 4781
Količina:
+ ــ
Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje

Maver štap Invincible Extreme 5,80m - bolonjez (fabrička montaža)

Maver već pet godina ima u ponudi (sad već legendarni) model INVINCIBLE. Sa ponosom ističu da je to najsnažniji ikada napravljen bolonjeze štap. Ima bacačku snagu od 80 grama i diže "na suvo" teret od 3 kg! U poslednjih 4-5 godina, naši ribolovci su nam poslali mnogo fotografija ulova sa ovim štapom. Dovoljno je pomenuti samo ulove šarana od 19 kg i soma od 41 kg.

Krajem 2018. godine Maver je na tržište ponudio inoviranu i značajno unapređenu verziju starog modela INVINCIBLE, pod nazivom INVINCIBLE EXTREME. Smanjen je prečnik blanka, težina štapa je manja, a snaga je ostala ista. Bitna novina su i karike. Na starom modelu su klasične Fuji Alconite bolo karike sa srednjom dužinom stope, a na novom modelu imamo dugostopalne SIC titanium karike od poznatog američkog proizvođača American Tackle Company. Osim ovih suštinskih promena, vidljivo je da su dizajneri uradili odličan posao. INVINCIBLE EXTREME više nije samo brutalno jak, već je i mnogo lep štap. Ljubitelji ekstremnog plovkarenja i svi oni koji ne vole meredove, sada imaju pravu "spravicu" u ruci.

Invincible Extreme je proizveden od multi-modulus karbona, uz Super HMC karbon ("TORAY" JAPAN) kao dominantan u gornjim segmentima. Štap je urađen po patentiranoj "NANOLITH" tehnologiji, koja se koristi u proizvodnji najskupljih Maver-ovih štek štapova iz produkcije fabrike "Reglass". Evidentno je da se nije štedilo ni na materijalu, ni na "pameti".

Dužina Trans.dužina Br.sekcija Težina Promer blanka Broj karika
4.80 m 131 cm 6 241 gr 22 mm 9
5.80 m 133 cm 8 301 gr 22 mm 10
6.80 m 134 cm 8 365 gr 24 mm 11

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Molimo vas da sva pitanja postavljate preko naše kontakt forme.
Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!Ocena:
Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:
  

Nastavi