Vaša korpa je prazna!

Balzer štap Xanadu Tele 70 - 3,00 m

Brend: Balzer
Šifra artikla: 11111 300
Nagradni bodovi: 27
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 3.880din
Cena bez PDV-a: 3.233din
Cena u nagradnim bodovima: 530
Količina:
+ ــ
Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje

Balzer štap Xanadu Tele 70 - 3,00 m

Eksperti iz Balzer tima svake godine rade na unapređenju štapova iz pojedinih serija. Štapovi iz serije XANADU su najbolja potvrda da se dobrim inžinjerskim i dizajnerskim radom može značajno unaprediti kvalitet štapova, i to sa istim materijalom, kojim su rađeni ti štapovi predhodnih godina.

Xanadu štapovi su naslednik prošlogodišnje serije "Black Jack". Razlika koja se prvo uočava jeste drška od Duplon materijala, koja se sve više koristi kao zamena i bolje rešenje u odnosu na tradicionalnu plutu. Za razliku od plute, koja se nakon par godina intenzivnog ribolova pohaba, Duplon je neuništiv.

Xanadu štapovi imaju manji prečnik blanka u odnosu na seriju "Black Jack", lakši su i imaju znatno bržu akciju. To su veoma bitna unapređenja, a posebno raduje činjenica da je cena ostala ista.

Xanadu štapovi se proizvode od izuzetno kvalitetnog i žilavog High Destinity IM-6 Diamond Carbona; opremljeni su vrhunskim titanium SIC karikama, dobro su izbalansirani.

Model Xanadu Tele 70 je tipičan predstavnik takozvanih "all round" štapova, sa širokim spektrom mogućih upotreba. Poznato je da nemački ribolovci obožavaju teleskopske štapove, prvenstveno zbog male transportne dužine i lagane manipulacije. Naši ribolovci ovaj tip štapova najčešće koriste za lov raznih grabljivica na žive mamce, ali i za lov bele ribe i šarana. Bacačka snaga ovih predivno urađenih štapova od 70 gr je možda i najpopularnija kod nas. Ovaj štap se može koristiti za sve tipove ribolova i na svim vodama. Ta njegova univerzalnost, kvalitet izrade i povoljna cena, čine ih veoma popularnim.

- High Density IM-6 Diamond carbon

- Reel seat made from stainless steel/nylon ABS

- Titanium SIC guides throughout

- Duplon handles 

Dužina Trans.dužina Br.sekcija Težina  Snaga
2.40 m 66 cm 7 190 gr 25 - 70 gr
2.70 m 67 cm 7 250 gr 25 - 70 gr
3.00 m 78 cm 7 280 gr 25 - 70 gr
3.30 m 87 cm 7 312 gr 25 - 70 gr

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Molimo vas da sva pitanja postavljate preko naše kontakt forme.
Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!Ocena:
Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:
  

Nastavi