Vaša korpa je prazna!

Balzer štap Edition IM-12 Fly 235 FX aftma 5/6

Brend: Balzer
Šifra artikla: 11472 235
Nagradni bodovi: 73
Raspoloživost: Nema na lageru
Cena: 10.690din
Cena bez PDV-a: 8.908din
Cena u nagradnim bodovima: 1460
Količina:
+ ــ
Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje

Balzer štap Edition IM-12 Fly 235 FX aftma 5/6

Kada bi neka od zvučnih kompanija iz oblasti mušičarenja napravila štap od „Toray“ karbona modula IM-12, opremila ga portugalskom plutom AAA klase i stavila ga u luksuznu cordura tubu, cena takvog štapa bila bi najmanje četiri puta veća nego kod Balzer-a. Zaista je srećna okolnost što postoje firme poput Balzer-a, koje ne „pumpaju“ cenu „veličinom“ svog brenda.

Ko god uzme u ruke neki od mušičarskih štapova iz serije Edition IM-12 ne može se oteti utisku luksuza i savršenstva. Iste, često i znatno lošije štapove plaćali bi kod Lumisa, Scotta, Hardija i sličnih „veličina“ više od 500 eura. Na svu sreću, većini naših mušičara naročito onim mlađim i obrazovanim, sve je teže palamuditi o opravdanosti prenaduvanih cena kod izvikanih brendova. Pametni momci danas gledaju od kojih materijala je izrađen štap, a ne ko ga proizvodi, pa se opredeljuju za proizvođača, koji nude najbolji odnos cene i kvaliteta. Kod Balzer-a taj odnos je idealan.

Karakteristike;

- Visoki modul IM-12 karbona

- Titanijum SIC karike

- Drška od prirodne portugalske plute

- Držač mašinice napravljen od finog drveta i nerđajućeg čelika

- Kordura transportna tuba

Serija FX ima deklarisanu snagu 5/6 i radi se u tri dužine. Nije slučajno da su na našim vodama najčešće korišćeni štapovi klase 5/6, jer pokrivaju sve moguće situacije na vodi, izuzev lova krupnih grabljivica na strimere.

Model FX ima savršenu akciju, koja je negde na rubu između klasične fast i medium-fast akcije. Teško je ostati ravnodušan na ovako dobro “ugođen” štap.

Cena fenomenalna!

Aftma Dužina Težina  Br.delova
5/6 235 cm 95 gr 2

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Molimo vas da sva pitanja postavljate preko naše kontakt forme.
Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!Ocena:
Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:
  

Nastavi