Vaša korpa je prazna!

Maver štap Superlithium Evanon Medium 6,00 m – domaća montaža Fuji SIC karike + Fuji držač mašinice

Brend: Maver
Šifra artikla: 05757600d
Nagradni bodovi: 307
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 44.900din
Cena bez PDV-a: 37.417din
Cena u nagradnim bodovima: 6134
Količina:
+ ــ
Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje

Maver štap Superlithium Evanon Medium 6,00 m – domaća montaža Fuji SIC karike + Fuji držač mašinice

Maver Superlithium Evanon Medium je najkvalitetniji bolonjeze štap u bogatoj paleti Maver bolonjeza za 2020. godinu. U katalogu se nudi opremljen sa Fuji Torzite karikama, ali se može poručiti montaža i Fuji K Alconite karikama. Evanon se nudi i kao blank (nemontiran). Dali smo jedan blank na montažu na jug Srbije. Naš drugar iz Vlasotinca izvršio je montažu Evanon-a na takav način da slobodno možemo reći da je u pitanju malo remek delo. Montirao je Fuji SIC karike na način da je klizne karike postavio na svakom segmentu štapa. Dakle, umesto da je klizne karike postavio samo na vršnom segmentu (2 karike) i na drugom segmentu ispod vrha (1 karika), naš drugar je postavio klizne karike i na segmentima C, D i E. Umesto 9 karika, koliko ima na orignalnim montažama, na ovom štapu se nelazi 12 Fuji SIC karika. Ovakvom montažom ostvarena su dva cilja:

  • Eliminisan je problem lepljena najlona za blank kada pada kiša
  • Zabačaji su duži i precizniji

Ovakva montaža u Italiji bi mnogo koštala  i cena bi bila otprilike na nivou originalne montaže sa Fudži Torzite karikama. S obzirom da je u pitanju domaća „pamet“, ovaj savršeni štap ima više nego razumnu cenu. Čak je i držač mašinice od kompanije Fuji, a na originalnoj je držač mašinice od kompanije ALPS.  Privilegija je posedova

Zaista poznato ime u istoriji Maver-a koje sada koristimo za ovu super seriju bolo štapova. Avangardni projekat, limitiranog obima, uz ultra kvalitet koji smo razvijali dve godine zajedno sa inžinjerima iz Reglass-a. Koriste se svi patenti poznate bolonjske kompanije, plus sve registrovane najnovije tehnologije koje ova kompanija razvija u radu sa karbonskim vlaknima. Svi tehnički detalji, čak i oni najsitniji, projketovani su na najbolji način kao i performanse. Zaista neostvarivo kod drugih bolonjeza štapova. Seriju čine lajt (light) verzija koja ima malu težinu i savršen balans. Idealni za plovke do 6 gr nosivosti i za najlone do 0,14 mm; jednostavno ćete se zaljubiti u ovaj štap i kada ga testirate imaćete osećaj da dodirujete najfiniji dijamant.

Medium verzija je razvijena kako bi bila jača i čvršća, zahvaljujući karbonskim vlaknima visoke otpornosti. Nenadmašiva serija za lov sa stena, iz luka, uz korišćenje plovaka srednje veličine (do 10-12 gr) i prečnik strune do 0,16 mm. Štap koji po kvalitetu i performansama nema pandana na tržištu. Veoma pouzdan i testiran na slatkim vodama na velikim i jakim ribama. Snažan i pouzdan pribor koji ima karakteristike koji moraju da krase pravu top klasu. Svi članovi Evanon serije su opremljeni sa Fudži Torzite karikama, a držač mašinice je Ns6, ali se nude i u verziji sa Fudži Alconite K karikama.

Dužina Trans.dužina Br.sekcija Težina Promer blanka Broj karika
6.00 m 147 cm 6 209 gr 22 mm 9
7.00 m 148 cm 7 278 gr 24 mm 10

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Molimo vas da sva pitanja postavljate preko naše kontakt forme.
Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!Ocena:
Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:
  

Nastavi