Vaša korpa je prazna!

Balzer štap Xanadu Light / Medium feeder 3,60m - 90 gr

Brend: Balzer
Šifra artikla: 11067 360
Nagradni bodovi: 51
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 7.500din
Cena bez PDV-a: 6.250din
Cena u nagradnim bodovima: 1025
Količina:
+ ــ
Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje

Balzer štap Xanadu Light / Medium feeder 3,60m - 90 gr

Eksperti iz Balzer tima svake godine rade na unapređenju štapova iz pojedinih serija. Štapovi iz serije XANADU su najbolja potvrda da se dobrim inžinjerskim i dizajnerskim radom može značajno unaprediti kvalitet štapova, i to sa istim materijalom, kojim su rađeni ti štapovi predhodnih godina.

Xanadu štapovi su naslednik prošlogodišnje serije "Black Jack". Razlika koja se prvo uočava jeste drška od Duplon materijala, koja se sve više koristi kao zamena i bolje rešenje u odnosu na tradicionalnu plutu. Za razliku od plute, koja se nakon par godina intenzivnog ribolova pohaba, Duplon je neuništiv.

Xanadu štapovi imaju manji prečnik blanka u odnosu na seriju "Black Jack", lakši su i imaju znatno bržu akciju. To su veoma bitna unapređenja, a posebno raduje činjenica da je cena ostala ista.

Xanadu štapovi se proizvode od izuzetno kvalitetnog i žilavog High Destinity IM-6 Diamond Carbona; opremljeni su vrhunskim titanium SIC karikama, dobro su izbalansirani.

Model Xanadu Light / Medium Feeder od 3,60m snage 90 grama je odličan primer savršeno urađenog i dizajniranog fider štapa po više nego razumnoj ceni. Štap je lagan i izuzetno dobro balansiran; segmenti su spojeni pouzdanim spigot vezama. Ima vršnu akciju, koja omogućava precizne i daleke zabačaje, a pri vađenju ribe savija se progresivno u savršenoj paraboli. 

- High Density IM-6 Diamond carbon

- Reel seat made from stainless steel/nylon ABS

- Titanium SIC guides throughout

- Duplon handles  

 

 Dužina   Trans.dužina   Br.sekcija    Snaga Rez. vrhovi Drška
3,60 m 126 cm 3+2 do 90 gr 2 duplon

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Molimo vas da sva pitanja postavljate preko naše kontakt forme.
Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!Ocena:
Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:
  

Nastavi